Work on Claire and Robert’s house in Islington has started on site

The house is a semi-detached, early Victorian property in the Barnsbury Conservation Area of Islington. The works include reconfiguration of the stairs from the ground floor to the basement which will improve the circulation between both floors. Alterations to the basement include creating an informal family area composing of a new kitchen with larder, dining area with bespoke built-in joinery, TV room, shower and utility room. The ground floors alterations include the entrance hall, formal living room, dining and library with bespoke built-in joinery.

Claire & Robert’s house, Islington, ZDB Architects, Zminkowska De Boise Architects

Claire & Robert’s house, Islington, ZDB Architects, Zminkowska De Boise Architects

This entry was posted in Event. Bookmark the permalink.